TENKELY SZABOLCS

1999 óta vagyok építész, azóta dolgozom az A’ Stúdió’ 90 Kft-ben, melynek 2006 óta tulajdonos – ügyvezetője vagyok. Irodánkat az 1990 – es alakulásától kezdve Bán Ferenc Kossuth díjas építész neve tette fel a kortárs magyar építészet térképére. Feritől irodánk minden tagja sokat tanult, és bár az eltelt idő alatt csapatunk új tagokkal bővült, úgy érzem, hogy a megszerzett szakmai tudást sikerült továbbfejlesztenünk és továbbadnunk fiatalabb kollégáinknak.

Az építészetünkben a letisztult és modern formák iránti szeretetünk tűnik elő, terveinkben az adott projekt lehetőségeihez mérten a technikai innováció és az esztétika tökéletes harmóniáját keressük, amely mindig funkcionalitással és vizuális élménnyel társul. Az építészeti tervezést maximalista szemlélettel közelítjük meg, a részleteket törekszünk olyan szinten finomhangolni, hogy azok ne csupán megfeleljenek a funkcionalitásnak, hanem lenyűgöző esztétikai élményt is nyújtsanak. Minden épületnél egy jobb megoldás reményében igyekszünk eltérni a bejáratott protokolltól, hisszük, hogy még egy szigorúan funkcionális épületen is rajta hagyhatjuk kéznyomunkat anélkül, hogy az öncélúvá válna. Az építészetünkben az alkalmazott anyagoknak kiemelt szerepe van, nem csupán építőanyagoknak hanem kifejezőeszközöknek is tekintjük azokat. Nyitottak vagyunk az új technológiák és innovációk iránt, és szívesen integráljuk azokat projektjeinkbe. Elkötelezettek vagyunk abban, hogy minden egyes projektünkben egyedi és lenyűgöző építészeti élményeket teremtsünk.

Tekintsék meg itt látható főbb munkáinkat és legyenek részesei a modern, funkcionalitásra és szépségre összpontosító építészeti világunknak!

KÖVESS