Rólunk

Rólunk

Background Image

Jövőt formáló gondolkodás az építészetben

Több mint harmincéves fennállásunk óta országos viszonylatban is elismert tényezővé váltunk az építész szakma, a generál tervezés valamennyi területén.

Sikeresen szerepeltünk tervpályázatokon, amelyek által jelentős állami és magán beruházások tervezési jogát nyertük el. Részt veszünk tervpályázatok zsűrizésében, önkormányzatok központi támogatást igénylő pályázatainak tervkészítésében, környezetkímélő és új építési anyagok, technológiák honosításában, kiállításokon, előadásokon.

A' STÚDIÓ 90

Biztosítjuk saját dolgozóink szakmai diplomához, illetve magasabb szakképesítéshez jutását és a szakma elitképzésének számító Mesteriskolán való részvételét.
A Graphisoft cég kiemelt partnereként részt vettünk az ARCHICAD számítógépes tervezési program fejlesztésében és gyakorlati tesztelésében, a program teljes csomagolás és reklám anyagát cégünk munkájával oldották meg.

Munkáinkat folyóiratokban, könyvekben rendszeresen publikáljuk

Folyamatosan törekszünk a tervező, szakértő és tanácsadó mérnöki területen belül elfoglalt helyünk megtartására, illetve növekvő részesedés megszerzésére.

Tevékenységünk középpontjában a Megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megbízóink igényeinek maradéktalanul és magas színvonalon feleljünk meg, továbbá a piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodjunk.

A jelentősen megnövekedett megrendelések és az országos szintű lefedettség növelése érdekében 2016- ban Budapesten is irodát nyitottunk.

Társaságunkat szakmailag magasan kvalifikált, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező mérnökök alkotják, Képzettségük és több évtizedes szakmai gyakorlatuk mellett jól felszerelt, korszerű számítógép park és jogtiszta programok biztosítják a magas színvonalú munkát. Munkatársaink elismert tervezők, munkájuk mellett egyesek a tudományos közéletben is részt vesznek, valamint különböző tisztségeket látnak el szakmai önigazgatási szervezetekben.

A különböző tervezési munkálatok elvégzése folyamán a Megrendelő igényeinek lehető legnagyobb mértékű teljesítése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a gazdaságossági szempontok maximális figyelembe vételével történő tervezésre, a környezetvédelem, valamint ezzel karöltve a megújuló energetikai erőforrások használatával működő rendszerek betervezésére. Tevékenységünk középpontjában a Megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megbízóink igényeinek maradéktalanul és magas színvonalon feleljünk meg, továbbá a piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodjunk. Projektjeink tervezése során az elérhető legújabb innovatív építési technológiák alkalmazását is fontosnak tartjuk, naprakészségünket kollégáink folyamatos képzésével biztosítjuk. Épületeink megtervezése a fenntarthatóság, racionális üzemeltethetőség és használhatóság mellett a munka, - és balesetvédelem fokozott figyelembevételével történik.

Minősítéseink

Kollégáink rendelkeznek Szigorúan Titkos minősítésű anyagok létrehozásához és megismeréséhez szükséges Személyi Biztonsági tanúsítvánnyal, valamint nyíregyházi központi irodánk rendelkezik Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal, az ehhez szükséges fizikai biztonsági helyiséggel.

Rendelkezünk továbbá NATO beszállításra alkalmas engedéllyel és ISO 9001-es tanúsítvány is a birtokunkban van.​

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Nézze meg, mit mondanak az ügyfeleink

TENKELY SZABOLCS

Ügyvezető, építész

ARCHLIFE

SZENVEDÉLYÜNK AZ ÉPÍTÉSZET

Ismerje meg csapatunkat

Divider Image

Szakértelmünk és szenvedélyünk az építészet iránt garancia a minőségi tervezésre és az innovatív megoldásokra

A személyes beszélgetés lehetőséget ad a gyors és hatékony kommunikációra. Így képesek leszünk megérteni az Ön egyedi igényeit és elképzeléseit