Rólunk

Rólunk

Background Image

YOUR PLACE

A' STÚDIÓ '90 KFT

Jövőt formáló gondolkodás az építészetben

Divider Image

Több mint harmincéves fennállása óta az A' STÚDIÓ ’90 Kft. országos viszonylatban is elismert tényezővé vált az építész szakma, a generál tervezés valamennyi területén.

Sikeresen szerepel országos tervpályázatokon, amelyek által elnyerte jelentős állami és magán beruházások tervezési jogát. Ezek közül legnagyobb az új Nemzeti Színház, a Nyíregyházi Színház rekonstrukciója, áruházak sora, Debreceni UNIVERSITAS kollégiuma, stb. Részt vesz országos tervpályázatok zsűrizésében, megyei önkormányzatok központi támogatást igénylő pályázatainak tervkészítésében, környezetkímélő és új építési anyagok, szerkezetek honosításában, elterjesztésében, kiállításokkal előadásokkal általában az építész szakma elismerése érdekében.

Biztosítja saját dolgozóinak szakmai diplomához, illetve magasabb szakképesítéshez jutását és a szakma elitképzésének számító Mesteriskolán való részvételét. A Graphisoft cég kiemelt partnere a világhírű ARCHICAD számítógépes tervezési program fejlesztésének gyakorlati tesztelésében. A világban terjesztett program teljes csomagolás és reklám anyagát az A' STÚDIÓ munkájával oldották meg.

Munkáinkat hazai és nemzetközi építészeti folyóiratok, könyvek rendszeresen publikálják.

A jelentősen megnövekedett megrendelések száma, valamint az országos szintű lefedettség növelése érdekében az A' STÚDIÓ ’90 Kft. 2016 – ban megalapította 100% - os leányvállalatát az ADVANCED ARCHITECTURAL WORKS Kft.-t budapesti telephelyként.

Az A' STÚDIÓ ’90 Kft. folyamatosan törekszik a tervező, szakértő és tanácsadó mérnöki területen belül elfoglalt helyének megtartására, illetve növekvő részesedés megszerzésére. Tevékenységünk középpontjában a Megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megbízóink igényeinek maradéktalanul és magas színvonalon feleljünk meg, továbbá a piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodjunk. Társaságunkat szakmailag magasan kvalifikált, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező mérnökök alkotják, Képzettségük és több évtizedes szakmai gyakorlatuk mellett jól felszerelt, korszerű számítógép park és jogtiszta programok biztosítják a magas színvonalú munkát. Munkatársaink nem csak elismert vezető tervezők, munkájuk mellett a tudományos közéletben is részt vesznek, valamint különböző tisztségeket látnak el szakmai önigazgatási szervezetekben is.

ARCHLIFE

SZENVEDÉLYÜNK AZ ÉPÍTÉSZET

Ismerje meg csapatunkat

Divider Image

Szakértelmünk és szenvedélyünk az építészet iránt garancia a minőségi tervezésre és az innovatív megoldásokra

A személyes beszélgetés lehetőséget ad a gyors és hatékony kommunikációra. Így képesek leszünk megérteni az Ön egyedi igényeit és elképzeléseit

ÜGYFELEINK MONDTÁK

Nézze meg, mit mondanak az ügyfeleink

A különböző tervezési munkálatok elvégzése folyamán a Megrendelő igényeinek lehető legnagyobb mértékű teljesítése mellett kiemelt figyelmet fordítunk a gazdaságossági szempontok maximális figyelembe vételével történő tervezésre, a környezetvédelem, valamint ezzel karöltve a megújuló energetikai erőforrások használatával működő rendszerek betervezésére. Tevékenységünk középpontjában a Megrendelő áll. Törekszünk arra, hogy megbízóink igényeinek maradéktalanul és magas színvonalon feleljünk meg, továbbá a piac igényeihez rugalmasan alkalmazkodjunk. Projektjeink tervezése során az elérhető legújabb innovatív építési technológiák alkalmazását is fontosnak tartjuk, naprakészségünket kollégáink folyamatos képzésével biztosítjuk. Épületeink megtervezése a fenntarthatóság, racionális üzemeltethetőség és használhatóság mellett a munka, - és balesetvédelem fokozott figyelembevételével történik.

Kollégáink rendelkezik Szigorúan Titkos minősítésű anyagok létrehozásához és megismeréséhez szükséges Személyi Biztonsági tanúsítvánnyal, valamint nyíregyházi központi irodánk rendelkezik Telephely Biztonsági Tanúsítvánnyal, az ehhez szükséges fizikai biztonsági helyiséggel. rendelkezünk továbbá NATO beszállításra alkalmas engedéllyel és ISO 9001-es tanúsítvány is a birtokunkban van.​