Tapasztalt csapatunk innovatív megoldásokat kínál a következő területeken:

GENERÁLTERVEZÉS

Épületek, út-, közmű infrastruktúrák, ideiglenes-, és végleges mérnöki létesítmények, közterületek, parkok  tervezése koncepcióalkotástól a megvalósulási terv dokumentációig

MŰSZAKI MENEDZSMENT

A tervezett fejlesztésekhez kapcsolódó szakmai támogatás biztosítása a Megrendelő részére, döntéselőkészítő tanulmányok, közbeszerzési dokumentációk elkészítése, tervezői művezetés

HATÓSÁGI ENGEDÉLYEZTETÉS

Tervezett fejlesztésekhez kapcsolódó engedélyeztetési, előzetes engedélyeztetési, hatósági, szakhatósági valamint tervtanácsi engedélyek megszerzése

IDEAS

AHOL AZ ÉPÍTÉSZETI ÁLMOK VALÓRA VÁLLNAK

Tervezz jól, építs jobban

Divider Image

Építész Irodánk széleskörű szolgáltatásokkal áll az Ön rendelkezésére, hogy segítse az építészeti álmait valóra váltani

JÁRTASSÁGAINK

FUNKCIONALITÁS ESZTÉTIKA
95%
KREATIVITÁS
90%
MŰSZAKI KOMPETENCIA
93%
ENGEDÉLYEZÉS JOGI FOLYAMATOK
85%
PROJEKTMENEDZSMENT
94%

Tekintse meg szolgáltatásainkat

Lépjen kapcsolatba velünk még ma!

SOLUTIONS

ÉRDEMES TUDNI

Gyakran ismételt kérdések

Divider Image

Itt van néhány példa olyan gyakran ismételt kérdésekre, amelyek az építész irodákban felmerülhetnek

Az építészet művészet és tudomány találkozása - mi ezt a harmonikus egységet hozzuk el Önnek minden projektben

Az építész iroda részletesen elmagyarázhatja a tervezési folyamat különböző szakaszait, az első konzultációtól az előterveken és végleges terveken át a kivitelezésig.
Az építész szakemberek kulcsfontosságú szerepet játszanak az épített környezet tervezésében és kialakításában. Az építészek nem csak az épületek kinézetére koncentrálnak, hanem azok funkcióira és praktikusságára is. Ők azok, akik megtervezik az épületek belső elrendezését és használatát, hogy az optimálisan illeszkedjen az igényekhez. Értenek a műszaki részletekhez és a konstrukciós elemekhez. Ők gondoskodnak arról, hogy az épületek biztonságosak, tartósak és az előírásoknak megfelelőek legyenek. Ismerik a helyi szabályozásokat és építési előírásokat, és segítenek az engedélyezési folyamatokban. Ők gondoskodnak arról, hogy a tervek megfeleljenek a jogi és építési szabványoknak. Az építészek átfogó projektmenedzsment ismeretekkel rendelkeznek, amelyek segítenek a projektet hatékonyan és időben befejezni, valamint a költségvetés keretében tartani.
Az ügyfelek számára fontos lehetőség, hogy részt vegyenek az építészeti tervezési folyamatban és az elképzeléseiket közvetlenül hozzáadhatják a tervekhez. Az iroda magyarázhatja, hogyan történik ez a folyamat és hogyan lehet az ötleteket hatékonyan integrálni.
Fenntarthatóság egyre fontosabb tényező az építészeti projektek tervezése során. Az iroda tapasztalattal rendelkezik fenntartható építészeti megoldásokban és anyagokban, és javaslatokat tehet a projekt fenntarthatóságának javítására.
Az építési projektek időtartama nagyban függ a projekt méretétől és összetettségétől. Egy egyszerűbb házterv elkészülése általában rövidebb időt vesz igénybe, míg nagyobb építési projektek hosszabb tervezési folyamatot igényelhetnek.